Betfair залози на MMA! 27.04.2018г.

Betfair залози на смесени бойни изкуства MMA! Както е известно на много потребители, в сайта на Бетфеър Вие може да залагате на почти всякакви спортове. Бойните изкуства също са сред тях. Ние от Бонус Кодове се постарахме накратко да Ви обясним как да залагате на ММА битки. Продължете надолу!

Ако все още не сте регистрирани в Бетфеър, само сега може да се възползвате от нашия начален Бетфеър бонус код при нова регистрация!

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ БЕТФЕЪР

betfair mma

Как се залага на бойни изкуства в Betfair?

Важно нещо, което трябва да знаете е, че Бетфеър предлага пазари за залози на смесени бойни изкуства само за турнирите “UFC” и “Bellator Fighting Championship”. Вашата първа работа след като посетите сайта на Бетфеър е да отворите раздел “Спорт” и от падащото меню “Всички спортове” да изберете “Бойни изкуства”. След като извършите това ще ви се отвори подобно на горната снимка меню. Там Вие трябва да изберете на кои турнири желаете да заложите.

За пример ще вземем двубой от UFC. За повечето срещи Бетфеър предлага само краен победител. Това също е достатъчно, тъй като смесените бойни изкуства са не толкова непредвидим спорт, а коефициентите са винаги добри. Другите пазари са следните: начин на победа (нокаут, равен, по точки и др.) също и в кой рунд да приключи двубоят. Функцията кеш аут е активна и Вие лесно може да приключите някоя от вашите срещи при несигурност.

Това бяха най-важните неща, които трябва да знаете при залози на бойни спортове! За повече информация относно спортните залози, посетете Бонус Кодове! Възползвайте се и от нашите: Бет365 бонус код и Ефбет бонус код.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *