Betfair залози на бокс | Играй с Бетфеър! 29.04.2018г.

Betfair залози на бокс! Британският букмейкър се е погрижил да даде на своите клиенти възможността да залагат и на най-известния боен спорт в света- бокса. Пазарите са разнообразни, а коефициентите предлагани от Бетфеър са едни от най-високите в световен мащаб. Може да залагате на бокс и в “Спортна Борса”. Повече за залозите на този спорт ще научите тук.

Ако все още не сте регистрирани в Бетфеър, възползвайте се от нашия Бетфеър бонус, при направата на нова регистрация в сайта!

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ БЕТФЕЪР

Как се залага на бокс в Betfair?

bonuskodove betfair boxing

Тъй като това е един от най-желаните спортове сред потребителите , Бетфеър го е поставил на видно място в горната лента на раздел “Спорт”. Позволено Ви е да използвате услугата за затваряне на залога “cash out”. След като отворите “Бокс” ще Ви бъдат показани срещите, както и датата и часа на започването им.

За пример сме взели доста нашумялата среща между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри. Тя ще се проведе на 1 юли тази година. Възможностите за залагане са много. Най-класическият начин е да се избере краен победител или равенство. Другата възможност е да заложите на преки двубои. Третият начин е да изберете победител в определен рунд. Ако предполагате как точно ще завърши срещата, тоест дали ще е с нокаут, технически нокаут или по точки вие може да заложите за начин на победа. Друга опция е да заложите дали ще се изиграят всички рундове или не. Последният вариант е да изберете група от рундове и за кого ще бъдат те.

Това бяха най-важните неща, които трябва да знаете за залозите на бокс. Съветваме Ви да се възползвате от бонус кода предлаган в началото, за да уголемите възможността си за печалба. Най-важното е, че той е изпробван и работи! Сайтът на Бонус Кодове предлага и бонуси за: Бет365, Ефбет и Покерстарс.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *