Ново от Betfair! Едномачови комбинации

Бетфеър едномачови комбинации! Замисляли ли сте се как само една среща, може да Ви донесе добър коефициент и то без игра с точен резултат? Вече може да изберете повече от един пазар, при залог на една и съща среща. Това представляват едномачовите комбинации в Бетфеър!

Освен към интересната опция на Бетфеър, искаме да обърнем внимание и към нашия начален Ефбет бонус, който може да получите от нашия сайт!

бетфеър едномачови комбинации

Бетфеър Едномачови Комбинации

Първо нека обясним за същността на опцията. Както споменахме горе, Вие може да изберете повече от един пазар, за една среща. Офертата се предлага за залози на футболни срещи. Е, не може да се каже, че се предлага за абсолютно всички мачове, но водещите първенства са винаги в списъка.

Залозите за едномачови комбинации се намират в главното меню на Бетфеър, като им е добавен стикер “ново”. Интересно и удобно е, че при правенето на фиш с такъв залог коефициентите се изчисляват на момента, т.е. няма нужда от допълнителни изчисления, за да видите какъв коефициент сте натрупали.

Друго интересно нещо е, че самият сайт Ви дава предложения за това кои пазари за залози да изберете. А за тези, които не разбраха ще дадем простичък пример.

Да вземем за пример футболната среща между отбор А и отбор Б. Първо сте избрали отбор А да победи до края на срещата. Към този залог добавяте, че срещата ще бъде Х на полувреме. Като трето може да добавите да завърши с под 2.5 гола. По този начин коефициентът става голям.

Заключение

Като заключение ще добавим, че имаме положително мнение за новата опция на Бетфеър. Ако сте запознати с една среща, защо да не извлечете максимума от нея? Следете Бонус Кодове за повече новини около онлайн букмейкърите.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *