Betfair залози на голф и ползите от залагането му в Бетфеър! 20.04.2018г.

Betfair залози на голф и ползите от залагането в Бетфеър! В случай че сте фенове на голфа и искате да се насладите на тръпката от залагането на този спорт, тази статия е само за вас. Ние от Бонус Кодове ще Ви обясним как да залагате на голф в онлайн букмейкъра Бетфеър. Също така по-долу ще ви бъдат разяснени и различните видове пазари за голф турнирите.

Ако все още нямате регистрация в Бетфеър, а желаете да залагате на тенис както и на други спортове, ние Ви предлагаме нашия начален Бетфеър бонус код!

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ БЕТФЕЪР

Как се залага на тенис в Betfair?

Първото нещо, което трябва да направите е да посетите страницата на Бетфеър, след което да отворите раздел “Спорт”. След това трябва да отворите подраздела “Всички Спортове” и от падащото меню ще откриете “Голф”. Както обикновено всичко е ясно подредено и разбираемо за всички.

bonuskodove betfair golf

 

 

Коефициентите са винаги високи, защоро голфа е не толкова предсказуема игра, но по-често играчите с по-нисък коефициент побеждават в турнирите. Освен краен победител в турнира се предлагат и други пазари. Като опция се предлага да заложите на втори рунд с 3 топки. Предлагат се и така наречените “Турнирни залози”, с които може да изберете победител между двама противници. Също така може да залагате и на “Топ Играч” от определен регион. Последият вариант е да заложите на лидер в определен кръг. Всички тези пазари са валидни само за някои турнири. За по-голяма част от тях важи единствено пазарът краен победител.

bonuskodove golf

Това е най-важното, което трябва да знаете при залози на голф турнири! Съветваме Ви да се възползвате от нашия бонус за Betfair, за да се насладите напълно на тръпката от спортните залози. Бонус Кодове предлага и други работещи бонуси, от които да се възползвате при нова регистрация. Научете повече за нашите: Bet365 бонус код, Efbet бонус код и Pokerstars бонус код.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *