Betfair Спортна Борса | Възстановете заложените си пари, при неуспешен залог!

Betfair Спортна Борса! Представяме Ви новото предложение на Бетфеър, чрез което може да направите минимален залог от €5 и да получите вашите пари обратно, в случай че вашият залог е неуспешен. Тази промоция важи, единствено когато правите вашия първи залог на Спортната Борса. По-долу са предоставени важните правила и условия!

За да участвате в новото предложение на Betfair, Вие трябва да сте регистрирани в сайта за онлайн залози. Ако все още нямате регистрация може да се възползвате от нашия начален Betfair бонус код, предлаган от Бонус Кодове!

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ БЕТФЕЪР

Правила и условия на промоцията

В нея може да се включите от главния сайт на Бетфеър, в раздел Price Rush, след което избирате “Промоции”. Условието е да заложите €5 или повече и при евентуална загуба, вашите пари ще бъдат възстановени в кеш. За целта трябва задължително да бъдете над 18 години и да сте гражданин на Република България. Новата промоция е еднократна, т.е. не може да бъде използвана повече от един път, при залог в Спортна Борса. Получаването на вашите пари обратно се извърша за 24 часа, при условие че залогът Ви е приключен в периода на 7 дни след правенето му.

Друга важна информация за офертата е, че когато вашият залог се окаже печеливш, Вие не получавате вашите пари обратно. Подсигуряването с друг залог не отговаря на условията на промоцията и услугата Cash Out е невалидна. Betfair Спортна Борса има пълното право да Ви дисквалифицира или накаже, ако е установено нарушение. Пример за това са направата на повече от един акаунти. При тези обстоятелства Betfair няма да възстанови никакви ваши средства.

Това беше най-важната информация, която трябва да знаете при участие в новата промоция на онлайн букмейкъра! Препоръчваме Ви внимателно да разгледате всички правила и условия, преди да залагате. Сайтът ни предлага и бонус предложения за други големи компании за онлайн залози като нашите: Бет365 бонус и Efbet бонус.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *