Betfair нов бонус! €20 бонус в Спорт! 24.06.2018г.

Betfair нов бонус! €20 бонус в Спорт! Представяме Ви най-изгодната и лесна за постигане оферта, която Бетфеър е решил да предложи. Преди, от подобно предложение можеше да се възползваме само в Спортната Борса, но сега то е валидно и за раздел Спорт. Важни правила и условия за бонуса, както и начинът на получаване ще научите тук!

1. Натиснете Betfair бонус бутона и се регистрирайте!

ВЗЕМИ €20 БОНУС ОТ БЕТФЕЪР

2. След използването на нашия бутон при регистрацията, въведете промо код “ZSKACC”.

3. Заложи €20 и получи €20 под формата на бонус.

betfair бонус

Допълнителни условия и правила за получаване на бонуса в Betfair! Първо и най-важно е, че Вие трябва да сте нов потребител. Тази оферта не важи за настоящи акаунти в Бетфеър. Вашият залог трябва да бъде с минимален коефициент 1.20. Залог на по-малък коефициент няма да ви класира за офертата. След като успешно спазите инструкциите горе, Бетфеър ще добави €20 бонус към вашият акаунт.

Кога може да изтеглите бонуса? За да изтеглите бонуса, Вие трябва да го превъртите 3 пъти в раздел “Спорт”. Тоест трябва да заложите около €60 на дадени спортни събития в този раздел. Ако сте използвали функцията “Cash Out”, то вашият залог не се класира за промоцията. Както споменахме горе, за да изтеглите парите от бонуса, вие трябва да го превъртите. Как става това? След като получите бонуса трябва да направите залози на обща стойност €60 или повече, като това се счита за превъртане. Тоест вие трябва да сте изиграли вашия бонус поне 3 пъти. Минимален коефициент при превъртането е 1.6, при единичен залог. При отлагане или отмяна на селекция, сумата от залога ще Ви бъде върната, а превъртането ще се преустанови.

Важната информация, с която трябва да сте наясно е, че Вие нямате право да играете с повече от един акаунт. При установено нарушение, Бетфеър си запазва правото да Ви дисквалифицира от всякакви промоции, оферти, бонуси и т.н.

Екипът на Бонус Кодове Ви предлага да се възползвате и от по-голям начален Бетфеър бонус, на стойност 200лева!

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ БЕТФЕЪР
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *