Бетфеър мач на седмицата и бонус! 26.08.2018г.

Бетфеър мач на седмицата и бонус! До всички бъдещи и настоящи потребители на британския букмейкър Бетфеър. Само днес имате възможността да заложите на футболната среща между Реал Мадрид и Жирона и да вземете до €10 бонус. Повече за интересната оферта може да научите тук!

Като оферта за нови потребители, ние от Бонус Кодове предлагаме и начален Бетфеър бонус, който може да достигне до 400 лева! 👇

ВЗЕМИ 400ЛВ. БОНУС ОТ БЕТФЕЪР

бетфеър мач на седмицата и бонус

Жирона – Реал Мадрид

Първо да споменем важни неща за промоционалния мач. Срещата е с начален час 23:15. Теренът, на който ще се играе е “Естадио Мунисипал де Монтивили”. Главен съдия на срещата ще бъде Хорхе Мануера. Срещата е от втория кръг на испанската “Ла Лига”. До момента Реал Мадрид има една победа в една среща. Тази срещу Хетафе, в която белият балет победи с 2-0. За сметка на тях Жирона има само едно нулево равенство срещу Валядоид. Реал Мадрид гони успеха на Барселона и със сигурност не би допуснал загуба в такава среща.

Как да вземете €10 бонус като заложите на тази среща?

Преди всичко, ако по някакъв начин, поради някаква причина Бетфеър ви е известил, че не може да вземете участие в тази промоция, тя не може да е достъпна за вас. Това известяване става с посочения от вас имейл или съобщение в Бетфеър акаунта. Главно офертата представлява следното:

  1. Заложете в раздел “Спорт” единичен залог за мачът Жирона и Реал Мадрид.
  2. За да се класира вашия залог, той трябва да е на минимална стойност €20.
  3. След като заложите €20 или повече, получавате €10 бонус към вашата сметка.

Друго важно нещо, което трябва да спазите е минималния коефициент. Направете залог, на който и да е пазар за мача Жирона – Реал М, с коефициент по-голям от 1.5. С получения бонус може да залагате на футболни срещи в раздел “Спорт”.  Офертата “Cash Out” е напълно невалидна за тази промоция. Също така залозите направени с друг бонус не се класират за новия бонус. Може да залагате “НА ЖИВО”, по време на двубоя.

Валидността на получения бонус трае 2 дни. Няма изисквания за минимален коефициент, с който да използвате бонуса. Той не може да бъде изтеглен от вашата сметка. Печалбите направени с него (залозите)- могат. Вашият бонус ще бъде кредитиран в рамките на 12 часа след като приключи залогът ви.

Това е най-важното за промоцията на британския букмейкър. Тя приключва довечера след края на мача. В нашия сайт Бонус Кодове може да откриете и начален бонус за бет365.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *