Betfair бонус за българската Първа Лига! 29.07.2018г.

Betfair бонус за българската Първа Лига! Поредната атрактивна промоция, предлагана от британския букмейкър. С нея може да получите до €5 бонус за всеки залог от българската “Първа Лига”. Ние от Бонус Кодове ще ви представим важните правила и условия, за участието в промоцията.

Възползвайте се от нашия начален Betfair бонус и добавете до €100 във вашия нов Бетфеър акаунт. Него може да вземете като просто натиснете бонус бутона отдолу и се регистрирате.

ВЗЕМИ 200ЛВ. БОНУС ОТ БЕТФЕЪР

betfair бонус първа лига

Как да участвате в промоцията на Betfair?

Заложете €10 на дадена среща от сегашния кръг на българската Първа Лига и вземете €5 бонус към вашия акаунт. Всеки може да вземе участие, освен тези, които букмейкъра предварително е известил със съобщение или имейл. Промоцията е валидна само за границите на Ребуплика България.

Както споменахме горе залогът трябва да е единичен и направен в раздел Спорт. Валидността на промоцията изтича късно тази вечер. Кредитираният бонус може да бъде използван отново за футболни залози. Минималният коефициент на избраният от вас двубой, трябва да бъде 1.5 или повече. При употреба на функцията “cash out” вие не се класирате за промоцията. Залогът не се класира и ако е направен с друг безплатен залог (бонус).

Какво да правите след като получите бонуса от €5? Той може да бъде използван за залог на Спорт, без минимален коефициент. Самият бонус не може да бъде изтеглен като пари в брой, но спечелените залози с него- могат. При изпълнение на всички тези условия горе, вашият бонус ще бъде кредитиран във вашата сметка, веднага след приключването на квалификационния залог.

Бетфеър си запазва правото да ви дисквалифицира от всяка промоция и оферта, ако установи нарушение, направено от ваша страна. За повече статии за спорт и спортни залози, следете блога Бонус Кодове. В сайтът ни ще откриете и нашите: Bet365 бонус и Efbet бонус.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *