Бетфеър бонус при победа над 2 гола! 26.07.2018г.

Бетфеър бонус при победа над 2 гола! Поредната нова промоция предлагана от британския букмейкър. При победа на твоя отбор с два гола или повече, Бетфеър е склонен да даде бонус от €2 за всяка среща. Ние ще ви покажем как може да вземете участие и важните правила и условия, които трябва да спазвате.

Възползвайте се и от начален Бетфеър бонус, при направата на нова регистрация. Него може да вземете като натиснете върху бонус бутона долу!

ВЗЕМИ 200ЛВ. БОНУС ОТ БЕТФЕЪР

бетфеър бонус при победа

Какво точно представлява бонусът от Бетфеър и как се участва?

Залозите, класиращи се за тази оферта, могат да бъдат единствено от Шампион за Ла Лига или английската Висша Лига. Минималният размер на залога да е €25 или повече. Ако вашият залог отговаря на тези изисквания, вие ще получавате по €2 бонус при всяка победа с над 2 гола на вашия отбор. Промоцията ще бъде валидна до 30 септември (неделя).

Пример: Ако вие сте заложили Барселона да спечели Ла Лига с най-малко €25, ще получавате бонус от €2 за всяка среща, в която Барселона победи с два гола или повече.

За да вземете участие вие трябва да играете единствено на пазар Шампион за 2018/19 година от Ла Лига или Висша Лига. Залогът трябва да бъде направен преди началото на първенствата. Класиранията за тази оферта са еднократни, т.е. не можете да изберете победител и от двете първенства. Нямате право да използвате функцията “Cash Out”, както частично, така и цялостно. Залози кредитирани с други бонуси също не ви класират за офертата. При получаване на бонус от €2, под формата на безплатен залог, вие имате 48 часа, през които той ще бъде валиден. С него може да залагате само в раздел “СПОРТ”. Той не може да бъде изтеглен в кеш, но печалбите направени с него- могат.

Не забравяйте, че Бетфеър си запазва правото да Ви дисквалифицира от всяка промоция, когато установи нередности във вашия онлайн акаунт. За повече информация посетете Бонус Кодове. Вземете и нашите началните бонуси за Бет365 и Ефбет.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *