Betfair баскетболни залози | Спечелете с Бетфеър! 13.04.2018г.

Betfair баскетболни залози! Тази статия е специално за любителите на баскетбола и спортните залози. Ние от Бонус Кодове ще Ви покажем как се правят баскетболни залози, в един от най-големите онлайн букмейкъри- Бетфеър.

Ако нямате регистрация в Betfair, само сега може да се възползвате от нашия начален Betfair бонус, при направата на нова регистрация!

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ БЕТФЕЪР

Как се залага на баскетбол в Betfair?

bonuskodove betfair basketball

Преди всичко трябва да знаете, че залози на баскетбол могат да се правят както в раздел “Спорт”, така и в “Спортна Борса”. Баскетболните залози са популярни сред целия свят и точно затова Бетфеър ги е изложил на видимо място в сайта си. След като отворите и раздел “Баскетбол” всичко, което трябва да знаете ще Ви бъде показано там. Първото което виждате са първенствата и двубои, които се играят или предстои да се изиграят в близките дни. Също така ще бъдете известени за датата и часа на започване на срещата, както и за евентуалното й прекратяване. Още един плюс в баскетболните залози е това, че Вие може да залагате “на живо”. Също така може да използвате функцията Cash Out.

Пазарите, които Betfair предлага са много и следователно шансовете ви за печалба също. Както във всеки спорт вие може да изберете краен победител (1 или 2). Опция номер две е да изберете победител с хендикап, тоест избраният от вас отбор да победи с определен брой точки. Третата възможност е да познаете общия брой точки, който е предварително и произволно издаден от Бетфеър. За пример ви е даден общ брой точки (155,5), а вие трябва да изберете дали резултатът ще завърши “Под” или “Над” тези точки.

Другите опции са да изберете победител в определена четвърт от двубоя, точен резултат на полувремената, кой отбор ще отбележи последен, дали ще има продължение и още много други, които ще видите след като отворите избраната от вас среща. Betfair се е погрижил и за тези, които обичат да получават бонуси. Научете повече за Бетфеър драматично загубен залог.

Вижте и нашите бонуси за: Bet365, Efbet и Pokerstars.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *