Арбитражни залози- какво да знаем за тях?

Арбитражни залози! Колко от Вас са чували това понятие преди? Ако не сте, то Ви предстои да се запознаете с най-хитрия и усъвършенстван метод за залагане. Главното им предназначение е в сферата на спортните залози. Гарантира не толкова огромни, но много сигурни печалби.

В сайта ни може да се възползвате от Ефбет бонус код и да вземете до 100 лева!

ВЗЕМИ 100ЛВ. БОНУС ОТ EFBET 🎁

Какво е арбитражен залог?

Първо ще Ви дадем точно определение, а после ще го изясним с пример. Избират се няколко букмейкъра с добри коефициенти. Прави се залог на всички опции за краен изход от среща и се печелят точно определени суми с точно определен залог. Единия залог винаги губи, а другият, който печели, е винаги по-голям. Звучи невъзможно нали? Ето Ви пример, с който да онагледим и докажем твърдението си.

Пример

Тъй като в тенис срещите винаги единият играч побеждава, равенството се маха и се увеличава шанса за победа. Избираме срещата между Григор Димитров и Новак Джокович (срещата е напълно измислена, както и коефициентите). След което откривате, че при първият букмейкър коефициентът Григор Димитров да победи е 2.75. При другият букмейкър коефициентът Джокович да победи е 1.72.

Важна част от тези залагания е точното разпределяне на сумата за залог. Нека за нашия пример разполагаме със сумата от 1000 лева.

🎾 Залог 1 – Във единия букмейкър залагате 615.21 лв. да победи Джокович, при коефициент 1.72.

🎾Залог 2 – Тук залагате с останалата част от парите, която е 384.79 лв., Григор Димитров да победи, при коефициент 2.75.

Идва ред да си направим сметката. Тъй като със сигурност или едното, или другото ще се случи, Вие ще спечелите една от двете суми, които са подобни.

При залог 1 печелите 1058.16 лв., а при залог 2 печелите 1058.17лв. Тоест и в двата случая Вие излизате на печалба от 58 лева, което не е никак малко, имайки предвид сигурността на залога.

арбитражни залози

Съвет от нас при правене на арбитражен залог!

При футболните срещи се налага да използвате три букмейкъра, но това не е изгодно и не Ви го препоръчваме. Залагайте на спортни събития, които имат по два крайни изхода. За да не бъдете заподозрени от букмейкърите залайте приблизителни, но кръгли суми, защото точните сметки се набиват на очи. Този вид залози може да бъде приет по-скоро като сигурна инвестиция. Въпреки всичко не злоупотребявайте с букмейкърите, защото може да бъдете отстранени.

Не спирайте да следите блога на Бонус Кодове, за да получавате повече информация за спортните залози и събитията около тях. Препоръчваме Ви да прегледате и начален Ефбет казино бонус!

 

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *