Антепост залози – същност! 23.11.2018г.

Антепост залози – същност! Предполагаме че терминът антепост залози е далечен от вашите познания. По-просто казано, това са дългосрочни залози. Различното от класическите залози е, че те предлагат доста по-големи коефициенти и печалбите могат да бъдат сериозни. Освен в наземните букмейкърски пунктове, този вид залози са достъпни и онлайн. Повече за тях научете тук!

В нашия сайт може да се възползвате от начален Ефбет бонус код, с който да дадете успешен старт на вашият онлайн букмейкърски акаунт. Стойността му достига 100 лева!

ВЗЕМИ 100ЛВ. БОНУС ОТ EFBET 🎁

Антепост залози

Името на тези залози не е случайно. Едната половина на думата “анте”, означава на латински “преди”, а втората част “пост”- означава “след”. Те не са нещо ново за света на залозите. Както споменахме горе, антепост залозите се правят в деня преди дадено състезание.

Минусите на вида залози, както може би се досещате, се крият в това, че те се правят доста преди началото на дадено спортно събитие. Тоест частта, в която се предвижда състоянието на състезателите, на терена и т.н., липсва. За сметка на това коефициентите са доста приятни.

антепост залози

Спортове, в които се използват

  • Футбол – както става ясно, футболът не липсва от нито един вид залози, включително и тези. Може да залагате на победител в първенство, голмайстори, отбор да се класира за първенство, националност на отбора победител в някои турнири, отбори финалисти и залози за трансфери.
  • Голф – при голфа, с този вид залози, може да залагате само на победител от турнир.
  • Тенис – в тениса може да избирате между победител в турнир, да залагате на промени в ранглистата и да познавате нови треньори.
  • Снукър – победител в първенство, най-добър брейк, промяна на място в световната ранглиста.
  • Хокей на лед – само и единствено на победител в турнир.
  • Баскетбол – победител в дадено първенство.
  • Формула 1 – победител в шампионат.

Важно нещо, което трябва да знаете е, че не всички онлайн букмейкъри разрешават използването на функцията “затвори залог”. Това е едно от нещата, които трябва да проверите преди да започнете да правите антепост залози. Тази функция може да бъде от изключителна важност за вашия залог.

В блога на Бонус Кодове редовно ще получавате информация за новостите в онлайн залозите. Следете ни! Тук може да разгледате и нашето начално предложение за Ефбет казино бонус!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *