Азиатски Хендикап- Как работи?

Азиатски Хендикап- Как работи? Днес ще Ви представим една от най-печелившите опции за спортни залози. Този начин за залагане дава резултат главно при футболните залози.

азиатски хендикап

Вземете начален Ефбет бонус код, на стойност 100 лева!

Какво е азиатски хендикап?

Тази система за залози има за цел приблизително да елиминира опцията за равенство, тоест вместо да залагатате (1, Х или 2), да залагате 1 или 2. Умишлено използвахме израза “приблизително да елиминира равенството”. Вие нямате точна опция да заложите на равен резултат, но може да се получи равенство, което зависи от хендикапа.

Главната причина за неговата честа употреба, е че очевидно е по-лесно да избереш между 2 изхода от даден двубой, от колкото 3. При залог на обикновените фиксирани коефициенти (1, Х или 2), изплащането е между 92-94%. Докато при залози с азиатски хендикап процентът на изплащане се вдига до 96-98%. Значението на думата “Хендикап” означава изкуствена преднина в мача, дадена на един от отборите. Въпросната преднина може да варира от 0.5, 1.5 и така нататък. Разтълкувано правилно 0.5 означава половин гол, което практически е невъзможно. За да Ви улесним ще Ви дадем пример.

Да вземем примерна среща между отборите Саутхямптън и Арсенал. Арсенал са по-добрия отбор и естествено коефициентът за победа на Арсенал ще е по-нисък. Тогава правите залог “азиатски хендикап” и посочвате Саутхемптън да победи с 0.5 гола преднина. Залогът Ви ще бъде успешен, дори когато мачът завърши равен. Така може да получите добър коефициент по лесен начин. Но ако Арсенал победи дори с един гол разлика, залогът става неуспешен, тъй като 1 гол е повече от половин. Респективно на това хендикап 1.5 означава, че отборът трябва да победи с 2 гола разлика.

Какви други качества има?

Другата функция на азиатския хендикап, Ви позволява да получите парите от залога Ви, обратно във вашата сметка. Това става с така нареченото “виртуално равенство”. В букмейкърските сайтове се среща като Хендикап с 0, 1 и 2 гола.

Като пример отново Ви даваме срещата между Арсенал и Саутхемптън. Залагаме на хендикап, който дава предимство на Саутхемптън с 1 гол, тоест (Арсенал -1). Ако мачът завърши 1-0 в полза на Арсенал, то тогава залозите се установяват като невалидни, т.е. сумата която сте заложили на този залог се връща във вашата сметка. Това е добра възможност да получите добър коефициент, а в противен случай да се превърне в безрисков залог.

Азиатски гол линии

Те представляват залагане на общия брой голове в срещата. Принципът им е подобен на обикновения залог Под/Над, даден брой голове в срещата. Разликата е там, че при азиатските гол линии може да намерите линии като 1.75 гола, 2.25 гола, 2.75 гола и т.н. Даваме Ви поредния пример, с цел улеснение.

Ако заложите на линия под 1.75 гола и срещата завърши 1-1, Вие получавате единствено половината от заложената сума. Защо? Азиатската линия под 1.75 гола реално представлява две линии – едната е 1.5 гола, а другата 2 гола. При резултат 1-1 имаме общо 2 отбелязани гола, при което линията под 1.5 гола автоматично отпада (2 е повече от 1.5). Втората линия – 2 гола обаче Ви връща половината от заложената сума, понеже в мача има отбелязани 2 гола.

Екипът на Бонус Кодове, Ви съветва да започнете да залагате с азиатския хендикап. Неговата употреба може да Ви донесе по-големи печалби, тъй като има качествата на залог “двоен шанс”, но предлага много по-добри коефициенти. Азиатският хендикап може да се използва и за залози на корнери и други. Не спирайте да следите нашия блог!

 

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *